Voordelen woonbeton

Een woonbeton vloer kent vele voordelen. Zo is woonbeton geschikt voor zowel particuliere als zakelijke ruimtes en past woonbeton bij elk interieur. Van trendy tot klassieke huishoudens en van strakke kantoren tot aan bedrijven met een meer traditionele stijl. Deze veelzijdigheid uit zich niet alleen in het aanzicht, maar ook in de functionaliteiten. Woonbeton is namelijk zeer onderhoudsvriendelijk, brandvertragend en comfortabel. Om u meer te vertellen over de gunstige eigenschappen van woonbeton hebben wij enkele belangrijke voordelen voor u op een rijtje gezet.

Naadloos en onderhoudsarm

Het naadloze oppervlak van woonbeton is niet alleen mooi om te zien maar ook nog eens functioneel. Vuil en stof krijgen geen kans om zich te nestelen tussen de voegen en ook vocht kan niet in het oppervlak trekken. Dit resulteert in een zeer onderhoudsvriendelijke vloer. Ideaal voor drukke huishoudens en gezinnen.

Woonbeton: leverbaar in alle kleuren

Wilt u uw woonbeton vloer laten aansluiten op uw interieur? Woonbeton is leverbaar in elke RAL-, NCS- en Sikkens-kleur. Daarom zijn de mogelijkheden oneindig. Ook wanneer uw vloer juist de basis moet vormen en u de rest van uw meubelen laat aansluiten op uw vloer, kunt u met woonbeton alle kanten op. Het is zelfs mogelijk om twee kleuren met elkaar te combineren.

Warm en comfortabel

Een woonbeton vloer is de ideale vloer voor in huis. U kunt de vloer met gemak met blote voeten betreden, zonder last te krijgen van koude voeten. Een woonbeton vloer voelt namelijk heerlijk comfortabel aan. Voor extra comfort laat u eenvoudig een vloerverwarming inbrengen. Rivev heeft schitterende deals waarbij u profiteert van een woonbeton vloer inclusief vloerverwarming.

Woonbeton is slijtvast en vloeistofdicht

Door de sterke en slijtvaste eigenschappen van een woonbeton vloer, is dit vloersysteem zeer geschikt voor een hoge loopbelasting. Omdat de vloer niet gevoelig is voor slijtage en krassen, gaat woonbeton erg lang mee. Daarnaast is woonbeton ook waterdicht. Daardoor kunt u bijvoorbeeld ook uw badkamer en keuken voorzien van een woonbeton vloer.

Meer informatie over woonbeton

Wilt u meer weten over de voordelen van woonbeton of de mogelijkheden van een woonbeton vloer voor uw woning of bedrijf? Neem dan contact op met de betonspecialisten van Rivev via 06 14646517 of maak gebruik van ons contactformulier.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen voor een betonvloer van Rivev? Vul het formulier in en ontvang binnen een paar dagen een scherpe offerte.