Woonbeton prijzen

De woonbeton prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het oppervlak en persoonlijke voorkeuren. Vraag een offerte aan en wij berekenen de woonbeton prijs voor u.

Hoeveel kost een woonbeton vloer?

Een woonbeton vloer heeft bij iedere aanbieder een andere prijs. Dit is echter altijd een indicatieve prijs, omdat de woonbeton prijs wordt bepaald door verschillende factoren. U kunt hierbij denken aan:

  • De kleur van het woonbeton
  • De grootte van het oppervlak
  • De indeling van de ruimte
  • De staat van de ondervloer
  • Persoonlijke voorkeuren

Wilt u weten wat de woonbeton prijs voor uw woning of bedrijfspand is? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Vul direct het offerteformulier in op onze website of neem telefonisch contact met ons op via 06 14646517. Neem ook een kijkje op onze pagina over woonbeton.

Contact    Offerte

Welke factoren zijn van invloed op de woonbeton prijs?

Er zijn verschillende factoren van invloed op de prijs van woonbeton. Hieronder lichten wij deze toe.

Gewenste kleur

De prijs van een woonbeton vloer is afhankelijk van de kleur die u kiest. Wanneer u afwijkt van de standaardkleur, komen hier extra kosten bij. Ook valt de prijs hoger uit wanneer u meerdere kleuren met elkaar combineert. De standaardkleur van woonbeton is grijs. Hiervoor wordt geen meerprijs berekend.

Het aantal vierkante meters

De prijs van uw woonbeton vloer is onder andere afhankelijk van de grootte van de ruimte. Hoe groter de vloer, des te lager de woonbeton prijs. Dit komt omdat u altijd te maken heeft met vaste kosten, zoals materiaal- en transportkosten. Deze kunnen verspreid worden over een groter oppervlak, waardoor de prijs daalt.

De constructie van de ruimte

Woonbeton aanbrengen in een grote ruimte met weinig obstakels en hoekjes, is gemakkelijker dan een woonbetonvloer aanleggen in een ruimte met veel hoeken. Wanneer de ruimte uit één groot geheel bestaat, kunnen onze specialisten efficiënter te werk gaan. Hierdoor wordt prijs lager.

Ondergrond

De conditie van de ondervloer is tevens een factor die van invloed is op de woonbeton prijs. Een woonbetonvloer kan worden gelegd over een volledig uitgeharde en droge ondergrond. Als de ondervloer nog niet egaal is en scheurtjes vertoont, gaan wij de ondervloer eerst opknappen en egaliseren.

Persoonlijke wensen

Een woonbeton vloer kunt u personaliseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een afbeelding of een tekst in de woonbeton vloer te verwerken. Voor particulieren is dit de ideale manier om bijvoorbeeld de badkamervloer te voorzien van een leuk patroon. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om een welkomsttekst of bedrijfslogo in de vloer aan te brengen: een leuke binnenkomer voor werknemers, bezoekers en potentiële klanten.

Woonbeton prijs opvragen

Wilt u weten wat een woonbeton vloer in uw situatie kost? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan. Geef op het offerteformulier aan of het gaat om bestaande bouw of nieuwbouw en wat voor soort ondergrond u momenteel heeft. Daarnaast vult u ook de grootte van het oppervlak en de gewenste uitvoerdatum in.

Neem voor meer vragen over de woonbeton prijs contact met ons op via 06 14646517 of stuur een e-mail.

Offerte aanvragen

Vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe woonbeton vloer.