Woonbeton

Laat de vloer in uw woning voorzien van woonbeton en geniet van een uiterst duurzame en robuuste vloer. Woonbeton past dankzij zijn neutrale uitstraling bij ieder interieur: zowel in moderne als klassieke inrichtingen zorgt het beton voor een trendy aanzien.

Woonbeton is gemakkelijk schoon te houden en neemt geen water op. Het beton is dan ook zeer geschikt voor uw woonkamer, keuken, badkamer en toilet.

Wilt u meer informatie over het woonbeton van Rivev? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Woonbeton biedt u de volgende voordelen:

Duurzaam

Woonbeton is krasbestendig en slijtvast. De vloer gaat daardoor zeer lang mee.

Hygiënisch

Het woonbeton wordt naadloos aangelegd, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is.

Veilig

Woonbeton heeft brandvertragende eigenschappen en is zeer veilig.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een woonbeton vloer. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat is woonbeton?

Woonbeton is een vloerafwerking die bestaat uit een cementmengsel. Het beton wordt in diktes van 3 tot 4 millimeter aangebracht, waarna het uit moet harden. Woonbeton kenmerkt zich door zijn aanpasbare karakter. Het is namelijk verkrijgbaar in vele kleuren; niet alleen in het grijs, zoals vaak wordt gedacht. Een vloer van woonbeton is bovendien zeer duurzaam vanwege zijn krasbestendigheid en slijtvastheid. Lees hieronder meer over de voordelen van een woonbeton vloer.

Voordelen van woonbeton

Een vloer van woonbeton is uitermate geschikt voor gebruik in woningen. Woonbeton is een zeer krachtige vloer die bestand is tegen krassen. Gezinnen met kinderen hebben met woonbeton jarenlang plezier van een duurzame, slijtvaste vloer die zeer gemakkelijk schoon te maken is.

Een woonbeton vloer kan ook in uw badkamer of toilet gelegd worden. Door de vloer te behandelen met een speciale coating, wordt deze helemaal waterdicht en vochtafwerend gemaakt. Woonbeton is daarnaast uv-bestendig en verkleurt daarom bijna niet.

Prijzen van woonbeton

Woonbeton kent geen standaardprijs. De prijs is onder andere afhankelijk van de dikte, kleur, ondergrond en afwerking van de vloer. Ook de grootte van het oppervlak en de indeling van de ruimte spelen een grote rol bij het bepalen van de uiteindelijke prijs.

Op de pagina Woonbeton prijzen leest u alles over de opbouw van de prijs van uw nieuwe woonbeton vloer

Prijzen van woonbeton

Veelgestelde vragen

Wij krijgen veel vragen over woonbeton. Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.

In welke kleuren kan woonbeton gelegd worden?

Voor uw vloer van woonbeton kunt u kiezen uit alle kleuren. Het cementmengsel wordt voorzien van het pigment van uw keuze. Houd er rekening mee dat de vloer duurder wordt als u een afwijkende kleur wilt.

Hoe kan ik woonbeton het beste schoonmaken?

Wij raden u aan om het woonbeton alleen te reinigen met lauw water. Vermijd te allen tijde schoonmaakmiddelen met chemische en zure bestanddelen. Deze tasten uw vloer aan.

Hoelang gaat een woonbeton vloer mee?

De duurzaamheid van woonbeton is een waardevolle eigenschap. Een woonbetonvloer blijft gemiddeld 15 tot 20 jaar in optimale conditie.

Is woonbeton geschikt voor de badkamervloer?

Ja, dat is mogelijk. Als u woonbeton in uw badkamer wilt, dient de vloer te worden voorzien van een speciale waterwerende coating.

Ik heb al een betonvloer. Kan woonbeton daar overheen worden gelegd?

Het is mogelijk om woonbeton over uw huidige betonvloer te leggen. Het is daarbij belangrijk dat de onderste vloer volledig droog en uitgehard is.

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van coatings?

Wij kunnen uw woonbeton behandelen met een coating, impregneermiddel of speciale olie. Zo zorgen we ervoor dat uw woonbeton krasbestendig, slijtvast, antistatisch en vloeistofdicht is. Bovendien is het mogelijk om de vloer te voorzien van een antislip-laag.

Wat zeggen onze klanten?

"Na lang twijfelen heb ik besloten om de stap te zetten en heb ik contact opgenomen met Rivev voor een woonbetonvloer in mijn woonkamer. De afspraak bij mij thuis was erg fijn: ze nemen echt de tijd om alle opties door te nemen en uit te leggen.  Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe vloer. Nogmaals bedankt!"

"Voor een nieuwe vloer op onze benedenverdieping hebben we diverse partijen benaderd voor een offerte voor woonbeton. We kwamen er niet helemaal uit. Tot onze vrienden ons wezen op Rivev. Ik ben ze daar nog steeds dankbaar voor, want we zijn echt supergoed geholpen. Fijne communicatie en het woonbeton kon heel snel gelegd worden!"

"We wilden voor onze nieuw te bouwen woning een bijzondere vloer. Bij Rivev hebben we gekozen voor een vloer van woonbeton, precies in de donkere kleur grijs die we wilden. Direct na oplevering van het huis hebben ze de vloer gelegd, dat is allemaal heel snel gegaan. We wonen er nu een half jaar, en zijn nog steeds helemaal verliefd op onze vloer!"

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een woonbeton vloer. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.