Betonvloer prijzen

De prijs van een betonvloer

Voor het leggen van een betonvloer kunnen wij geen vaste prijs noemen, omdat de prijs per ruimte en situatie verschilt. Zo kan de ondergrond nog poreus zijn: deze dient dan eerst opgeknapt te worden. Ook het laten plaatsen van vloerverwarming heeft invloed op de prijs. Uiteraard heeft al het meerwerk invloed op de prijs van uw betonvloer.

Voor meer informatie over de betonvloer prijs vraagt u een vrijblijvende offerte aan of neemt u contact met ons op.

OFFERTE CONTACT

Betonvloer prijs berekenen

Om de betonvloer prijs te berekenen is het van belang om te weten hoe groot het oppervlak van de ruimte is, hoe de ruimte is ingedeeld en wat uw persoonlijke wensen zijn. Hieronder lichten wij alle factoren toe die van invloed zijn op de betonvloer prijs.

Het aantal m²

De prijs van een betonvloer is afhankelijk van de grootte van de ruimte. In de meeste gevallen geldt dat de betonvloer prijs daalt wanneer het oppervlak toeneemt. Te denken valt aan grote ruimtes, zoals bedrijfshallen of werkplaatsen.

Betonvloer opties

U kunt uw betonvloer zo uniek en persoonlijk maken als u zelf wilt. Door een logo in de vloer te verwerken, een tekst aan te laten brengen of vloerverwarming in te laten bouwen, neemt de prijs van een betonvloer toe. Wij maken graag een prijsberekening aan de hand van uw wensen en budget.

Het soort betonvloer

De prijs van een betonvloer verschilt per soort vloer. Bij Rivev heeft u de keuze uit woonbeton en Beton-Floor. Woonbeton is scherp geprijsd en heeft een robuuster uiterlijk. Beton-Floor is een betonvloer met de meest luxe uitstraling en vindt zijn oorsprong in Italië.

De indeling van de ruimte

Wanneer wij een betonvloer aanbrengen in een vierkante ruimte met weinig hoekjes, kunnen wij sneller te werk gaan. De betonvloer prijs zal daardoor lager uitvallen. Het aanbrengen van een betonvloer in een kleinere ruimte met ingebouwde objecten is duurder, omdat dit meer tijd kost.

De conditie van de ondervloer

Het aanbrengen van een betonvloer is mogelijk over een egale ondergrond. Wanneer uw vloer nog niet vlak is, moeten wij de ondervloer eerst egaliseren. De arbeidsuren die onze vakmensen besteden aan de voorbereiding worden meegenomen in de prijsberekening van een betonvloer. Als u zelf handig bent in klussen, kunt u dit uiteraard ook zelf doen. Zo bespaart u op de voorbereidende werkzaamheden.

Contact met Rivev Betonvloeren

Voor meer informatie over betonvloeren of de prijsberekening van een betonvloer, neemt u telefonisch contact met ons op of maakt u gebruik van het contactformulier. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen via het offerteformulier. Wij sturen u dan een passend voorstel.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul het offerteformulier in om de betonvloer prijs op te vragen voor uw woonhuis, bedrijfspand of kantoor. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 14646517 om een afspraak te maken. Onze specialisten komen dan bij u thuis om de werkzaamheden te beoordelen én om de prijs te berekenen voor uw betonvloer.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de prijzen van een betonvloer. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.