Vloerverwarming

Een betonvloer leent zich uitstekend voor het inbouwen van vloerverwarming. Het kan worden ingebouwd in bestaande huizen en nieuwbouwwoningen.

Voordelen van vloerverwarming in een betonvloer

Vloerverwarming in een betonvloer of woonbeton heeft verschillende voordelen:

Energiebesparend

Vloerverwarming is zuiniger in gebruik dan een reguliere ververwarming. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op uw energienota.

Warme voeten

Een betonvloer met vloerverwarming voelt heerlijk warm aan uw voeten. Zo heeft u nooit meer last van koude voeten.

Verbeterde luchtkwaliteit

Vloerverwarming zorgt voor een minimale luchtcirculatie. Hierdoor hangt er minder stof in de lucht. Vloerverwarming verbetert dus de luchtkwaliteit in uw huis.

Vloerverwarming aanbrengen in uw betonvloer

Bij Rivev Betonvloeren kunt u terecht voor het aanbrengen van een betonvloer inclusief vloerverwarming. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het aanleggen van vloerverwarming in een betonvloer en in woonbeton. Wij zorgen voor het leveren van de materialen, we leggen het leidingwerk en brengen de dekvloer en de uiteindelijke betonvloer aan. Wij werken met onze eigen vrachtauto, waardoor de betonvloer uit één lading wordt geleverd. De ideale mengverhouding zorgt voor een perfecte egale vloer.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vloerverwarming in uw woonhuis of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op via 06 14646517 voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor vloerverwarming. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.