Betonvloer opties

Een betonvloer is een veelzijdige vloer met een groot aantal opties en voordelen. Door het onderhoudsvriendelijke karakter en het zachte oppervlak, kiezen veel gezinnen voor een betonvloer in de woonkamer, badkamer of keuken. Daarnaast worden betonvloeren ook vaak aangelegd in bedrijfspanden, kantoren en werkplaatsen. Een betonvloer is kras-, kleur- en slijtvast en zal daarom niet snel slijten wanneer deze veel belopen wordt. Het is bij Rivev Betonvloeren mogelijk om een logo, afbeelding of tekst te verwerken in de vloer: hiermee heet u uw werknemers én klanten een warm welkom met een persoonlijke boodschap.

Woonhuis

Betonvloeren zijn zeer geschikte vloeren voor in woonhuizen. Dit komt door de vele voordelige kernmerken. Een betonvloer is gemakkelijk te onderhouden en heeft antiallergische eigenschappen. Ook voelt een betonvloer heerlijk warm en zacht aan: dit maakt een betonvloer tot de ideale gezinsvloer.

Kantoor

Betonvloeren zijn bestand tegen intensief gebruik en daarom ideaal voor op kantoor. Zowel uw werknemers als uw klanten maken gebruik van de vloer. Door het strakke uiterlijk en het kleurvaste karakter is een betonvloer een representatief vloersysteem voor op uw kantoor of bedrijfspand.

Werkplaats

Een vloer in een werkplaats, garage of fabriek moet stevig, robuust en brandvertragend zijn: een betonvloer voldoet aan al deze eisen. Daarnaast is een betonvloer vloeistofdicht, stofvrij en hygiënisch. Voor een werkvloer die zeker 20 jaar meegaat, kiest u een betonvloer van Rivev.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een veel gekozen optie in combinatie met een betonvloer. Door het laten verwerken van een vloerverwarming in de betonvloer, zult u nooit meer last hebben van koude voeten. Dit is vooral in de koude wintermaanden prettig. Rivev B.V. brengt gemakkelijk een vloerverwarming aan en neemt dit mee in de planning wanneer u een betonvloer door ons laat leggen.

Meer informatie over vloerverwarming vindt u op de vloerverwarming pagina.

Meer informatie over de mogelijkheden van een betonvloer

Wilt u meer informatie over een betonvloer of de vele opties van een betonvloer? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een betonvloer. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.